Korta referat 11-manna

Lyckohjul- SPR 2-2 (11-manna)
Lyckohjul gjorde en bragdmatch (MED EN SPELARE MINDRE HELA MATCHEN!!!) och Attraktion skämde ut sig. Lyssna på intervjuer här:


Lyckohjul- Real FF 0-6 (11-manna)
Ett nyförvärv i form av en gammal räv skapade kaos i chatt-rummen innan matchen. Haben Tekie var klar för redan starka Fast Food. När matchen var över var dock Habens inblandning av ringa betydelse.

Screen Shot 2013-08-14 at 14.32.15

Fast Food utförde en regelrätt och tennisinspirerad motorsågsmassaker på Valhalla.  Samsung Boy gjorde 3 mål och 100 assist och blev därför på Klose-Saudiarabien-manér en het kandidat till segern i poängliga.

SPR- Biljett 5-1 (11-manna)
Om Attraktion: SPR kände sig smutsiga efter nederlaget mot Lyckohjul så förstår ni kanske hur äckliga de kände sig när Filip CR7 gjorde 0-1 för biljett efter 5 spelade sekunder. Kvitteringen kom men spelet stämde inte för SPR. Det var….dåligt. SPR var dåliga på fotboll. De var dåliga på att transportera bollen med sina fötter. Men efter att Anton Henriksson gjort årets mål, alla kategorier, alla sporter, alla samlingsDVDer, så kom man igång ordentlig. 5-1 och serieseger.
Attraktzion
Schpel – Lyckohjul 5-0 (11-manna)
Lyckohjuls stökiga höstsäsong blev än värre efter förlust mot Schpel med 5-0. Anders Dennis och Rybo fick alla mål och assist även om det fan var JAG som låg bakom allt. Supermatch av Sebastian Chitsaz gjorde att Schpel fick äntligen spela ut sitt register och ÄN mer äntligen – ta sitt lagfoto.

Screen Shot 2013-08-14 at 15.56.12

Kommentarer inaktiverade.