Café-Spela 3-3 (7-manna)
Årets match i lisebergsfotbollen? Jag låter Spelas lagkapten Victor Svaleklint berätta om matchen som innehöll 20-talet drömmål och kärlek överallt.

”Efter några matcher i 7-mannan med fruktansvärt risig stämning, något som vi är lika delaktiga i som motståndarna, vill vi (SPELA) ge en stor jävla supereloge till Café! Innan har vi haft en sel svordomar, tråkiga efterslängnigar och arga ansikten på planen MEN idag, en match fylld med mål, lyckliga miner och framförallt en RIKTIGT JÄVLA HÄRLIG stämmning.
Lisebergs 7-mannaserie i ett nötskal, wow. Tack!”


Vakt CKC – Attraktions Farmarlag
3-3
Sinnessjuk match. Jag såg den inte.  Vakterna hade inte räknat med detta. Nu möter man Ingos farmarlag på nytt i semifinal. Detta efter att farmarlaget vann sin kvartsfinal mot Spela efter ett galet straffdrama.

Screen Shot 2013-08-18 at 17.45.53

Shopping – Café 1-3 (Kvartsfinal)
Shopping har varit säsongens överraskning. Chockat Spela, förvånat Vakt, förbryllat Tyrolen, frapperat (synomer.se) Kaninvård. Därför slogs alla med häpnad när man fick höra att Café vunnit kvartsfinalen. Grattis!

Spela – Ingos 2-3(Kvartsfinal)
Straffdrama! Den avgörande straffen missades av lagkapten Victor Svaleklint, såhär såg det ut:

Café – Lokomotiv FF (Semifinal)
Fotboll. Morgon. Domare.

Franssons fötter. Tepsic. Bröder. Nickmål. Sune & Edvardsson. Beirhoff. Häng.

Brudar?

Rättvist. Fast Food. Final.
wierder

Kommentarer inaktiverade.