INFÖR FINAL: SPRs resa till Valhalla

SPR – Resan till Valhalla

Den 28 Maj, 23:15:
Mörkret kryper sig på och spelarna i SPR börjar lägga sig till rätta i sina varma bäddar. Nervositeten är hög hos många, vissa kan inte sova, gamla knep testas.  Räkna får, blanda groggar, dricka whiskey, göra armhävningar, Lena Handèn osv.
Somliga testar samtliga ovanstående husmorsknep men kan ändå inte finna lugnet, den stundande seriepremiären mot Real FF tränger undan allt vad John Blund heter. Allvaret kan börja.

Screen Shot 2013-08-24 at 10.32.17
29 Maj:

Match mot Real FastFood, trevlig match. SPR tar ledningen i första halvlek, man har bra kontroll på sin 1-0 ledning fram tills 49 minuten då en hörna leder fram till slutresultatet 1-1. Bättre sömn och koncentrationen hade hållit hela vägen?

30 Maj:
Grisig journalistik av Jonas, den bleke och manipulative arrangören lurar SPRs spelare till snedsteg i det offentliga rummet. De psykiska schpelen började redan här då alla tidigt insåg att SPR skulle bli svårslagna utan fulknep. Efter några dagars irritation släpper SPR fokus på medias smutsighet och riktar all sin energi mot den 9 Juni och matchen mot Fortüna.

Screen Shot 2013-08-24 at 10.35.24

9 juni:
Match mot Fortüna Lückohjul. Jätteenkel match, vinst 2-0. Verkligen enkelt. Det är ett skämt att lyckohjul ens är en avdelning. Senare på dagen är Kasper ledsen och klagar högljutt: ”Jag vill inte bli punktad av Dennis, han är så bra”
Samtidigt på flume-ride: Champagne shower!

25 juni:
Gruppspelsmatch med ett enda samtalsämne, tiden! Motståndarna är biljett och spelare vana vid just tidighet. Trots den avskyvärda tiden som biljett tjatat till sig blir det vinst,     3-0 och ett stabilt grepp är kopplat kring seriesegern.

26 juni:
Per duschar efter matchen.

2 juli:
Extremt viktig match mot Schpel. Alla nyförvärv har anlänt, den sista i raden är David Erlingsson som presenterar sig som en stjärna i denna match mot schpel. Vinst även här, 2-0, Allard får drömträff, snyggare än alla scarfes han någonsin ägt (137st).

14 juli:
Fast Food har inför matchen betett sig som fritöser och friterat sina motståndare SPR med bortförklaringar, krav, tidsmässigt omöjliga förslag och massa annan skit. Allt detta för att få igenom en tid som passar dom maximalt. SPRs ledning visar svaghet och viker sig för plättmakaren Henriksson och co. Fast Foods friterande ger resultat och SPR kommer till match med ett reducerat manskap, trots detta blir resultatet 0-0, dom 5 SPR fansen jublar.

15 juli:
Det lagas inga plättar på hela dagen, Henriksson lyssnar på Håkans sorgligaste ballad på och dricker honungste.

Screen Shot 2013-08-24 at 10.46.55

28 juli:
Seriesegern är säkrad vid vinst. Allt talar för vinst. Alla tror på vinst. Pagerup tar ut vinsten i förskott, wennerbeck motiverar sina mannar till tusen. Det blir ingen vinst. Med TIO man stoppar Fortüna SPRs framgångståg precis innan gruppspelets slutstationen. Ett kryss (2-2) när man är en man mer är allt annat än godkänt. Ett resultat som visade att även solen har sina fläckar.

Senare samma dag:
Alla är ledsna, i flume-ride är vattnet tårar.
Stjärnvinsterna flödar, lyckohjularna är snyggare än någonsin och deras tofsfrisyrer gör män avundsjuka och kvinnor brunstiga.

9 augusti:
Repat mod och ett nytt försök i att nå slutstation serieseger. Biljett står för motståndet. Chocköppning när biljetts superdiviga nästan stjärna använder sina supersnygga skor till att göra 1-0. SPR visar på moral, kraft och styrka och vänder underläget till en stabil 5-1 seger. Anton Henriksson står för årets mål och Johan Fridehäll får näta för första gången i turneringen. Seriesegern firas med hallonsoda!

9 augusti - 25 augusti:

Nerver och uppladdning.

Per dricker bara öl varannan dag för att komma i form.
Allard är ständigt på NK för att kunna slappna av.
Pagerup har en sele i taket för att öva in det rätta hänget.
Alla gör sig redo.
Semifinalen känns oväsentlig, SPR är redo för vad som!Attrak wierd

Kommentarer inaktiverade.