REGLER

Krav
För att garantera att samtliga matcher blir av skall varje lag lämna in en deposition på 500 kr. Om ett lag struntar i att dyka upp en morgon till följd av baksmälla, osportsligt utseende eller annan oförlåtlig ursäkt så återlämnas inte depositionen.

Samtliga spelare måste köpa ett LIF-kort för att få spela. Kortet kostar 20 kr och kommer kunna köpas av din lagledare.

För att få spela så skall man ha ett PERSONALKORT, dvs ha ett kontrakt i någon form OCH arbeta/ha arbetat vid minst ett tillfälle under säsongen. INGA UNDANTAG.

Sammanslagning
Två avdelningar kan likt VAKT/BILJETT 2011 slå sig samman för att bättre täcka spelarbehovet.

Spel för annan avdelning
Man kan spela för en annan avdelning än sin egen ifall avdelningen man arbetar på inte har ett lag med i någon av serierna.  Vi vill såklart att så många som möjligt skall kunna delta.

Spel i båda serierna
Anmäler man lag i både 7- och 11-mannaserien skall man ha två separata ”stommar” . 7-manna laget får alltså inte bestå av en massa 11-mannaspelare som dubblerar. Vid spelarbrist i 11-manna laget kan däremot spelare från 7-manna laget fylla på. Anledningen till detta är att vi ser 7-mannaserien som en mindre prestigefull serie där alla kan vara med och spela, då kan glädjen lätt förtas när tre stjärnspelare från t.ex. FAST FOOD går in och krossar allt motstånd med 23-0.

Skulle 7-mannalaget få spelarbrist utan dess like kan man låna från 11-mannalaget om man först frågar tävlingsledningen som kan ge godkännande om spelaren i fråga inte är alldeles för bra.

Detaljerade regler om avbytare, speltid och kort kommer inom kort.