Upplägg 2012

Hur följer vi upp förra årets framgångar? Det finns mycket som kan bli bli bättre och förhoppningsvis kan jag lägga ner den tid projektet förtjänar.

7- OCH 11-manna serie!

Upplägget under sommaren styrs i första hand av intresset bland avdelningarna. Utan spelare kommer man inte långt. 2011 bestod Lisebergs sommarserie av 8 st lag som spelade enligt 11-mannaprincipen med undantag för Parkvård och Shopping som spelade sina matcher på 7-mannaplan.

Inomhusturneringen under ”Jul på Liseberg” visade att det finns ett stort intresse att spela även bland dem utan 18 års hård träning och erfarenhet av den allvarliga sporten fotboll. Både SPELA och publikfavoriterna KANINUM UNITED satte glädje och gemenskap främst i sitt deltagande.

Vår ambition är i år att dra ner 11-manna serien till 4-6 lag med chans till fler inbördes möten. Parallellt med detta skall en 7-manna serie á 4-6 lag spelas. Denna serie ger fler mindre avdelningar en chans att delta och den öppnar även dörren för den mer oerfarna spelaren som vill delta utan att behöva känna oro inför vare sig tempo eller prestation. En avdelning stor som t.ex. Fast Food får givetvis delta i båda serierna.

Kommentera