Domarna

Yosef 

Avdelning: Vakt

Yosef som är registrerad domare hos SvFF tog hand ett flertal matcher. I attraktionsderbyt stog han i centrum efter att ha tagit seriens mest omtalade (och korrekta) beslut. Eldsjälen från Angered är en av parkens starkaste karaktärer och kan utan problem prata mer fotboll under en dag än övriga i parken tillsammans.

Anders

Avdelning: Spel

 

En av upphovsmännen till serien var även aktiv med visselpipan. Med sin domarutbildning i bagaget fick Anders ansvaret att axla några utav de allra tyngsta matcherna. När Anders inte spelar fotboll gillar han att titta på sitt favoritprogram Manchester United och varvar detta med att träna Lindome IFs damlag.

Jonas P (admin)

Avdelning: Spel

Eftersom domare inte växer på träd fick även jag döma ett par matcher.

 

Babak

Avdelning: Attraktion

 

Ännu en glädjespridare med SvFF-klassificiering! Babaks erfarenhet och utstrålning gav hans matcher en extra professionell touch. Känner ni inte igen Babak från parken? Det beror på att han förra säsongen dominerade Göteborgshjulet ute i hamnen.

Jonas S

Avdelning: Lyckohjul

 

Utan någon som helst erfarenhet av domaryrket gick Jonas Svahn in och tog bl.a. hand om seriens förmodligen mest svårdömda match, den mellan Spel- Fast Food. Känslan för spelet och den tunga juristutbildningen gjorde att många ansåg Jonas vara seriens främste domare.

 Arna

Avdelning: Attraktion

En man med sina domarrötter i hockeyn. Arna överförde sin naturliga roll som domare till fotbollen värld med briljans. I Parken är han herre över vår kanske mest folkkära attraktion Flumeride.

Henrik

Avdelning: Lyckohjul 

Vid första anblick kan man lätt ta Henrik Anderberg för en vanlig jeanskille . Hans glada och mjuka aura försvinner dock på planen där han är domaren ingen vågar käfta emot. Henrik som till vardags spelar i Tollered har sedan sin debut 2010 blivit en mycket uppskattad kollega, både på plan och i parken.

 

Kommentera